lördag 24 september 2016

Skärpning

Orken försvann helt igår och minnet med. Och tålamodet och vettet. Jag måste bli duktigare på att vara ledig när jag är ledig, så på tisdag åker jag till vårt extrahem och stannar där ett par dagar. Jag fixar inte att vara hemma när jag inte jobbar, för jobbet finns här, överallt helatiden. Och nu måste (!) jag se till att återhämta mig innan jag inte klarar nånting här.

När jag t.o.m. hade släppt ut katten, som är en innekatt och aldrig är ute utan sele, och skyllde på Göran, för ”jag hade minsann inte öppnat någon dörr” så blir man lite orolig. För det hade jag ju, insåg jag lite senare, när jag kom på varför jag öppnade dörren. Men jag brukar ha stenkoll på Sune-bulan när dörrar öppnas till ställen han inte ska vara på. Den här gången måste jag ha lämnat dörren öppen utan uppsikt. Men vi skrattade åt det sen, och det slutade bra eftersom Göran såg katten innan det hann hända nåt.


Vi blev osams också, av andra skit-saker, för vi är för trötta båda två. Jag hoppas verkligen att vi kan boka ett par dagar med lite lyx åt oss själva inom kort. Vi måste det om vi ska hålla ihop. Vi fick lite extra i lönekuvertet nyligen, det blir ju lätt så när man jobbar mycket och inte ens kan ta semester. Då bestämde vi att vi skulle unna oss nåt för varandra och förhållandet. Det är bara den där ledigheten det hänger på.

Var rädda om varandra, och er själva!

.

4 kommentarer:

Lena sa...

Men gumman, usch så tufft ni har det och jag tänker så mycket på er. Läser varje dag här och hoppas hela tiden på att det ska ske nåt slags mirakel. Önskar av hela mitt hjärta att ni ska få allt att fungera snart så ni alla kan få vila i att det är bra för Sandra och för er.
Stor varm kram!
//Lena

Bellan sa...

Men vännen.... hoppas verkligen det går i lås så du får lite ledigt och kan vila hjärnan! Dags nu, innan du kraschar helt!

Kramar i stora lass! ❤️
//Bellan

Birgitta sa...

Så viktigt att få återhämtning! Klokt om du tar det innan du kraschar! Lite VAF är också viktigt! Kram <3

Annelie L sa...

Åk till hjulhuset sp fort du bara kan, sov, drick vin, lyssna på musik, gå ut med kameran... Gör sånt du mår bra av och återhämtar dig med❤️ Var rädd om dig (livrädd) som Lisa brukar säga.
Varma kramar och massor av kärlek ❤️❤️❤️❤️