fredag 30 december 2011

Ingen stress

Det var en lugn och glad tjej som kom hem efter ett par dagar på korttids. Och lugnet håller i sig än. Hon har behövt gå igenom schemat många gånger, men har ingen stress. Skönt! Kanske fixar hon nyåret lika bra som julen…

Fast raketerna stressar henne, och tyvärr håller sig inte folk till att skjuta raketer på nyårsnatten, utan det har lixom redan börjat så smått. Det gillas inte alls, för det oroar och förvirrar. Men vi har bara att gilla läget och hoppas att det går bra ändå. Än har det inte skjutits så mycket att kvällar och nätter har påverkats iaf, och det är huvudsaken.


Ja, jag har inte så mycket att berätta. Idag är det årets näst sista dag och Sandra ska till fritids i vanlig ordning. Sen kanske jag inte hinner skriva på nån dag, men det visar sig. Vi hoppas att nyåret ska gå bra och att Sandra inte blir för trött av att somna senare än vanligt.

Att bli trött är ju inte hela världen för dom flesta, men Sandra har svårt att orka med sig själv och mår inte bra när hon blir för trött. Så i vanliga fall är vi noga med sovtiderna för hennes del, men när det börjar skjutas raketer och Sandra vet att vi går upp och tittar mitt i natten, då somnar hon inte. Så vi hoppas att hon orkar vara uppe med oss tills det blir dags.

Jamen visst ja… Sandra kom hem med julklappar till oss som hon hade gjort på korttids :)Jag fick en fin ask med ett armband i, och Göran fick två fina teckningar.


♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Maritha sa...

Men så skönt för er alla att det är lugnt och du jag gillar inte raketerna, vi har köpt såna där ballonger man låter sväva iväg just för att slippa smällarna :-))

Gott slut och GOTT NYTT ÅR finaste Nina!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Ja dessa jäkla raketer som de måste skjuta långt innan.. Har ju en kille på mitt jobb som är stressad och orolig av det med.. Igår natt sköt de sönder en postlåda i närheten av där han bor och det lät MYCKET, så inte mycket sömn där :(
Och alla stackars djur som är livrädda =(

Fina julklappar hon hade gjort till er =)

Ha nu en fin sista fredag detta året och ett Gott Nytt 2012..

Kram Mia

agneta sa...

Duktig hon är Sandra, också på att göra julklappar till er! Hoppas och tror att hon kommer att fixa nyår och fortsätter överraska! GOTT NYTT ÅR önskar jag er familj!

Kram Agneta

Bellan sa...

Vad härligt att det flyter på så pass bra som det gör hos er trots annorlunda helger! Hoppas bara att det håller i sig över nyårshelgen, men raketerna är ju ett gissel.... Förstår om det oroar Sandra.

Och du, jag säger bara en sak HEJA SUNE :) ♥
Kram på er alla! ♥
//Bellan

Patricia sa...

Det är ju för härligt att hon fixat julen så bra och verkar fixa även dagarna kring nyår.

Hoppas grannarna inte skjuter allt för mycket och att hon orkar vara uppe utan allt för mycket knas.

Gott Nytt År!
Kram Patricia

jeannette sa...

Va bra att julen blev så bra som den blev. Jag hoppas även att ni får en härlig kväll. Gott Nytt År och massor av kramar

mariellejohnsson sa...

Många många nyårskramar från Marielle!

Annelie L sa...

Önskar er god fortsättning och hoppas er nyårsnatt blev bra trots alla smällare.
Kram vännen <3

Annika N sa...

Ja att de ska skjuta i tid och otid..så jobbigt :-( här har iof varit ganska lugnt, men hos mamma och pappa har de skjutits massor av raketer hela dagarna..
Gott att Sandra varit lugn iaf :-)

Njut av ledigheten !!! Kram Annika