onsdag 27 januari 2010

Så var man hemma igen

Jag har ju lite annat att göra nu, men lite ska ni få se av vår resa iaf, ni som har väntat på det.
Vi har haft det toppen och det har fungerat jättebra mest hela tiden, faktiskt. Otroligt bra, om man jämför. Så vi är så nöjda vi kan bli med vår resa! Men det är ändå skönast att komma hem igen!

Ibland längtar jag efter en semesterresa för bara Göran och mig. Det är så mycket man får låta bli när Sandra är med. Men när det fungerar så här pass bra som det gjorde den här gången så är en resa tillsammans med Sandra också härlig.

Det är första gången som vi kommer hem och känner att vi inte är helt utpumpade. Ja, dom första åren, när skillnaden på Sandra och andra barn inte var så stor, då var det ju som för vilken familj som helst. Då kunde vi gå ut på kvällarna och Sandra somnade i vagnen om vi satt i nån bar, t.ex. Och då hade hon ju inga utbrott att tala om utan fungerade i stort sett som andra barn, även om hon var lite sen i utvecklingen. Då var det inte jobbigt, då var det semester.

Sen, från ungefär treårsåldern och till nu, då har det ju varit jobbigare än härligt med semester och varenda gång har vi sagt ”Aldrig mer” men varje gång har vi glömt det och bokat ny resa igen. Tur man glömmer det jobbiga och minns det härliga! Och på så vis har ju Sandra fått uppleva resandet en hel del och vet lite vad det handlar om. Vi tror att det hjälper henne att fixa det bättre och bättre. Om vi hade kommit ihåg att vi lovade oss själva att ”Aldrig mer” så tror vi inte Sandra hade fixat det så här bra nu.

Nåja, slut med svammel! Ni är kanske lite nyfikna på hur vi har haft det… Så här kommer lite bilder:

På Arlanda hotell. Förutom flygrädslan så har vi det mysigt. Sandra var en solstråle och allt flöt på bra.


En sväng ut över havet inför landningen på Malaga flygplats. Sandra var fortfarande en solstråle och fungerade otroligt bra. Så jag hade en hel massa tid över att bli flygrädd på...

Så här ser det ut när man kommer till områder med lägenheterna. I vaktkuren kan ni se fotografen spegla sig oxå ;) Det finns en vakt där dygnet om. "Vårt" hus är det som syns på bilden och vi har en liten balkong ungefär i mitten bland dom små till höger. Där bakom är Sandras sovrum.Här är inne på själva området som bara är till för oss som har andelslägenheter. Vi är på väg till stranden.


Inne på området finns två pooler, men bara den här är öppen på "vintern" och alldeles för kall för ett dopp.

Och här har vi andra ingången till området, den mot stranden. Där finns ingen vakt så där måste man ha nyckel.
Nu vet ni lite hur det ser ut så berättar jag mer nästa gång. Nu måste jag sätta fart här, och få upp familjen, för snart ska vi iväg och hämta katterna.
Ha det så bra allihop!

5 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

Vad härligt ni har haft det!!
Än en gång: Välkomna hem till kalla Sverige!

Kram!

Mona sa...

Är glad att det har gått så bra för er. Och det är säkert så, att genom att träna så blir det lättare för Sandra. Är lite avis att ni har njutit i shorts när vi har njutit i termobrallor.... KRAM

Photo by Maria sa...

Åh vad roligt att höra att det gått så bra..
Jag tror med att det är tur att ni glömt hur jobbigt det kan vara under alla år så att Sandra hinner vänja sigoch bli en van resenär.. Men kan förstå att det skulle vara skönt med en resa bara ni två, det behöver alla ibland..

Kela nu inte sönder katterna.. ;-)

Kram Mia

Skalmans mamma sa...

Välkomna hem! Ser superhärligt ut =).
Nu gäller det bara att vänja sig vid snön ;-)
Kram

Maritha sa...

Vad underbart att höra att det gick så bra.

Fint ser det ut där ni har lägenheten!

Kram och välkommen hem!
Maritha