fredag 6 januari 2012

Året som gick...

Som vanligt händer det ju inte jättemycket hos oss, eftersom vi har lite svårt att hitta på så värst mycket utöver vardag, rutiner och planering. Men här är iaf en liten sammanfattning av år 2011 :)

Januari, mitt i smällkalla vintern åkte vi till värmen och mådde gott. Det var ett skönt avbrott på tre veckor trots att det regnade dom två första.


Februari var en ganska lugn månad, men Sandra fick tandvärk och det var ju inte så roligt med tanke på hennes svårigheter. En lagning innebär sövning, men vi kom till specialisttandvården och dom var hur gulliga som helst. Och duktiga! Röntgen visade friska och fina tänder, men emaljen är förstörd efter Sandras alla kräkattacker. Det åtgärdas med regelbunden lackning och speciell tandkräm.


Mars var ännu en lugn månad så det roligaste jag har att berätta därifrån är när Göran och jag var på förhandsvisningen av ”Hur många lingon finns i världen” med assistansbolaget. En mycket bra och sevärd film.


April började lugnt. Jag köpte äntligen min efterlängtade kamera som jag har använt flitigt sen dess, men inte haft tid att lära mig än…


April bjöd på oroligheter också och slutade med en ambulansfärd till sjukhuset med Sandra som betedde sig mycket märkligt. Vi kom fram till att hon blev sjuk av pollenmedicinen efter att den ofrivilligt byttes ut mot ett billigare alternativ :( Vi hoppas att hon klarar sig utan medicin framöver.

Maj blev en roligare månad då jag åkte till goda vänner i Småland och var med när fina Ida konfirmerades.


Juni blev också en trevlig månad. Förutom att jag älskar sommaren då… :) Fina vänner kom och hälsade på, och bodde i en lägenhet på campingen i närheten, eftersom Sandra inte fixar gäster.

Jag hälsar på vännerna som är och hälsar på oss...

Juli och semestertider. Vi hyrde en stuga mitt i skogen och hade det gott i en vecka.


Augusti, vi avslutade sommarlovet med att hyra ett pool-hus där vi badade så mycket vi orkade.


September var en efterlängtad och rolig månad då jag träffade ett gäng goa tjejer och bodde på hotell ett par dygn. Den här fina boken fick jag av dom som ett kärt minne.


Oktober och höstlov i skolan. Vi hittade ännu ett pool-hus till ett bra pris.


November och personalfest genom assistansbolaget. Tyvärr kunde vi inte vara lediga båda, men jag hade en jättetrevlig kväll.


December blev mest att försöka undvika stressen som julen innebär för Sandra, och det lyckades vi bra med. Vi fick äntligen vårt datahjälpmedel och det har Sandra haft mycket nytta av sen dess.


Det var vårt år som i det stora hela har varit ett mycket lugnt och bra år. Sandra har mått mestadels bra och varit harmonisk och glad. Nu önskar jag er en god fortsättning på år 2012 och hoppas att det ska bli ett fint år för oss alla.

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Amonazon sa...

En jättefin årskrönika tycker jag.
Ni har ju hittat på massor av roliga och bra saker under året som gick.
Hoppas nya året blir minst lika bra.
/Mona

Patricia sa...

Kul med en års-sammanställning .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Maritha sa...

Även om ni inte kan hitta på så mycket har det ju ändå hänt en hel del!
Sandra har ju varit friskare och utvecklats mycket också :o))

Önskar dig ett toppenår!

Kram Maritha

jeannette sa...

Vad fint med en minnes almanacka
och ni verkar ha haft ett bra år med andra ord. Tror jag ska härma dig ;) men inte i kväll// massor av kramar och hoppas ni får en bra vecka

Annika N sa...

Önskar dej med en god fortsättning på det nya året :-)Kram !!! Annika

mariellejohnsson sa...

Vad kul att få läsa din sammanfattning av året så här. Man får det liksom i ett sammanhang :-)
Och en hel del saker har ju faktiskt hänt. Många kramar och fortsatt gott 2012.