måndag 30 januari 2012

Äntligen vardag

Det var en mycket lugn söndag och det var nog precis vad vi behövde allihop. Sandra fick iaf skriva lite på datorn, om vad hon ville berätta från semestern i skolan, som vi klistrade in i kontaktboken sen :)



Så mycket mer hände inte igår och idag är vardagen här på allvar, med skola och korttids för Sandra och lite ledigt för Göran och mig. Det blir bra det! Även om vi har haft härliga veckor så känner man att man behöver lite rast också. Det är ju bara när vi sover som vi vilar annars, fast vi har beredskap även då.


Nu vet jag ju inte hur mycket vila det blir av ledigheten, men vi kan iaf koppla av och det ska bli skönt. Så har vi en hel del att hinna ifatt med också, som vi brukar ha när vi inte har varit lediga på ett tag.

Jag hoppas att vi får ordning på värmepumpen så vi inte behöver köra den på el alltför länge, för då har man väl inte råd att laga den sen med tanke på elpriserna… Men det får väl ordna sig på nåt vis :)


Önskar er en fin dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Ja jisses vad jag hoppas ni får ordning på värmen, nu ska det visst bli kallare också, ser ut att bli - 26 på fredag så då får vi elda i stugan!!!!

Koppla av och må gott nu!

Kram Maritha

Annika N sa...

Hoppas allt löser sig med värmepumpen.

Ha en underbart fin vecka !!! Kram Annika