tisdag 30 juni 2009

Vaknatt

Jaha, jag säger då det... Undrar om det verkligen är tröttsjuka Sandra har nu. När tröttsjukan var som värst för några år sen var den aldrig längre än ett dygn åt gången. De senaste gångerna har det varit väldigt lindrigt och gått över på en halv dag. Nu har hon varit sjuk i två dagar, hittills... Hoppas verkligen hon slutar kräkas snart och får behålla lite vätska i värmen.


Tidigare ikväll piggnade hon till riktigt bra och vi var säkra på att det hade gått över. Hon åt två jordgubbar, en macka och tre köttbullar samt drack vatten. Började leka, busa och skratta och fick se Allsången med oss. Men när hon var nattad så dröjde det inte länge förrän hon ropade och sen dess har hon nästan kräkts hela tiden, med väldigt korta uppehåll. Under den tiden jag hittills har skrivit har jag hjälpt henne kräkas tre gånger! Inte bra i värmen! Det lär ju bli en vaknatt inatt och jag är glad att natten till idag var lugn.


I eftermiddags var hon ganska pigg mellan varven och orkade gosa med katterna lite. Här är det Sune och Sandra som myser i soffan :)
Hon hann också få sin medicin och ett bad medan hon var någotsånär pigg och det känns ju toppen nu när hon blev sämre igen och man inte vet när hon orkar medicin och bad nästa gång. Hon fixar ju att skippa medicinen ibland, men det är inte bra om det blir fler dagar i sträck.


Ja, det var det om det... Som ni förstår så händer det inte så mycket intressant här just nu. Det är mest fokus på att hjälpa Sandra och hoppas att det ska vända snart. Skulle inte tro att det blir något fritids och korttids på torsdag. Även om hon hinner bli frisk så tar det ett par dagar för henne att återhämta sig efter det här kan jag tänka mig.


Roligare än så här blev det inte nu. Jag skrev nog mest för att ha lite att göra mellan kräkattackerna :)
Sov gott och ha en fin dag imorgon!
Kramen!

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Vilken jobbig natt.. Men jag har ju sett på fb att det har blivit bättre och att ni pusslar så vi hoppas på att det fortsätter åt det hållet :-)

Ha nu en bra dag i värmen..

Kram
Mia