tisdag 16 april 2019

Steg 3 – Tredje gången inte gillt


Tidigare sammanfattning finns här.

Imorgon skulle vi haft IP-mötet som vi skulle haft några gånger vid det här laget. Innan mötet skulle handläggaren kontakta två personer som inte kan vara med på något möte, men som ändå är viktiga personer om vi ska komma nån vart. Innan jag kom med ett datumförslag på det IP-mötet ville jag att han skulle ringa dom två personerna. På det svarade han att det var klart.

Tre arbetsdagar före mötet meddelade handläggaren att han inte hade fått tag på en av personerna som han sa att han hade pratat med… Så han måste avblåsa mötet.

Jag svarade att vi ska ha mötet ändå och att han måste skicka inbjudan. Efter det kom inget svar alls, och någon inbjudan skickade han inte. Det är ju fanimej helt otroligt! Han är vår LSS-handläggare! Är det inte dit man ska vända sig för att känna stöd och få hjälp?


Nåja, det är som det är och jag har gett honom ännu ett nytt datumförslag, samt talat om (igen) att han ska skicka kallelse i god tid. Ja, och att han ska kontakta den person han inte hunnit (läs orkat) ringa än.

Om ni nu tänker att jag måste kontakta hans chef, så är det ingen idé. Det tar bara energi och leder inte till nånting, eftersom dom i den här (alldeles för lilla) kommunen sitter på samma kafferep och håller varandra i handen. Jag har tjafsat tillräckligt med maktmissbrukare vid det här laget. Jag har ingen bra sammanfattning av alla gamla turer, men här är en liten del av det iallafall. Mest för att ni ska förstå att jag har tröttnat och nu lägger all min energi på att få till ett IP-möte.

Håhåjaja.
.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Någonstans måste det väl finnas någon som inte är korrupt och inavlad, någon som sitter högst upp och över de kommunanställda... Hur kan det vara möjligt att en kommun missköts på det jär viset utan konsekvenser???
Styrka till dig ♥️♥️