fredag 22 april 2011

Julen varar fram till påska

Igår tog jag ner julkorten, minsann!



Eftersom Sandra inte fixar att vi har varken julpynt eller påskpynt framme så har jag haft julkorten inne på kontoret, för jag tycker ju om att se dom :) Ja, sen hängde dom där dom hängde… Men nu är dom iaf utbytta mot påskkort istället.

Rätt högtid på kontoret


Det kom ett par överraskningar i brevlådan också…



Tack snälla Mamma Zoffe för det urgulliga kortet och den fina texten du hade skrivit till mig. Å så den söta hönan, förstås! Vad glad jag blev! ♥


Tack också till finaste Agneta för paketet till Sandra, som hon ska få öppna på påskafton. Vi är så glada över att ha så fina vänner ska ni veta! ♥


Vi tog en prommis på förmiddagen, i lagom ”ont-i-knä-takt” (Görans knä alltså) utan vidare motion, men skönt ändå. Nu kommer vi ju inte ut på ett par dagar i helgen, så det gäller att passa på.


Jag hade kameran med mig, jag har oftast det… Ni vet väl att bloggare alltid har kameran med sig?!! ;) Jag tycker det är roligt att fota i naturen, men varje gång jag såg ett bra fotomotiv igår som jag ville fota, så tänkte jag att det är roligare sen, med min nya kamera som jag snart ska köpa, så det blev inga motiv fotade.


Förutom när den här sötnosen dök upp.



Den kunde jag bara inte låta bli att föreviga :)


Efter maten la jag in stekt strömming medan Göran dammsög och sen kom ju Sandra hem. Pigg, glad och nöjd med dagen var hon, fortfarande ovetande om påsken, tack för det!


Eller, lite började hon nog misstänka det framåt kvällen för dom pratade lite påsk i Bolibompa och sen fick hon syn på ett par påskkärringar utanför fönstret, och undrade när dom skulle ringa på dörren. Jag sa att det får vi strunta i, eftersom jag ju inte kunde svara varken om dom skulle ringa på eller i så fall när…


Som tur var nöjde hon sig med svaret efter en stund och ännu mer tur att det inte ringde på dörren nåt sen heller. Dom påskkärringar som kom, dök upp innan Sandra kom hem från fritids, vilket var kanon, så slapp hon det orosmomentet.


Idag tänkte vi grilla om det blir sånt väder, eller steka köttet inne om det inte blir sånt väder då… Ja, man kan ju grilla ändå, tänker ni. Jodå, det kan man visst det, men med Sandra blir det inte trevligt om vi ska grilla ute och sen knöla oss in för att äta. Det blir för rörigt, så vi kör på antingen eller och det blir nog gott vilket som.


Sandra vill iaf pussla efter frukost, så det gör vi väl en stund medan Göran åker och kollar på nåt jobb och sen får vi se om damen väljer att pussla vidare eller om hon vill hjälpa mig med sallad och potatisgratäng. Nu är hon inne i en pusselperiod och då är det bara det som gäller.


Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Patricia sa...

Det var ju för väl att du fått byta årstid på kontoret .. hi hi

Kul med massa överaskningar och paket som kommer regelbundet till er .. hoppas du förstår varför? Jo för att du är en sån go och härlig tjej!!

Va skönt att påsken (än så länge) passerat Sandra utan oro, hoppas resten av helgen med går bra.

Jag funderar på om vi ska äta påskmat eller grilla idag .. eller både ock kanske .. he he, fast det har regnat här i natt och är grått o ruggigt ute så det blir nog inget grilla idag. Törs inte tänka på vad vågen kommer att visa efter den här helgen med massa god mat, MASSOR med godis och så Nickes kalas på måndag .. hujedamej .. men men, inte oroa sig för framtiden, lev här och nu och njut .. =)

Ha en skön långfredag!
Kram Patricia

Unknown sa...

Det var en riktig sötnos du fick på bild!

Och vilka fina vänner, visst är det guld värt att ha sådana! :)

Hoppas att vädret blir strålande så ni alla kan sitta ute och njuta av grillningen idag.

Ha en fin påsk, kramar om!

Annika N sa...

Ja man kan ju inte gå oklädd ;-) när man är bloggare :-) Vilket fint paket Sandra fått av snälla Maritha ! Hoppas ni får grillväder :-)

Glad Påsk !!! Kram Annika

Annelie L sa...

Sticker bara in en snabbis och ger dig och din fina familj en stor påskkram och påskpuss på lilla kinden.
Hoppas ni får det lugnt så att Sandra orkar med helgen.
Kramelikram !!

Photo by Maria sa...

Har ni haft lika underbart väder som vi så har ni nog haft en härlig grillkväll..

Ha nu en fin fortsatt påsk..

Kram Mia

Maritha sa...

Så skönt att det inte blivit nåt ståhej över Påsken än, kanske det blir lugnt på den fronten!

Hoppas ni fick en solkensdag i huset med god grillning!

Kram Maritha

Roffes blogg sa...

Åh jag känner igen så mycket! Och just nu gör det mig lite ledsen också eftersom de på Tjabolinas boende inte kan anpassa så där och jag helst inte får lägga mig i....

Men stor kram alla fall!

Anonym sa...

Hallojsan! Inne och läser ikapp lite här. Pussel ja, tur att jag inte är Sandras mamma ha ha ha!!! Jag tycker inte om att pussla ;)
Kram kram och hoppas att du hittar en kamera du vill ha =)
Lena