onsdag 11 januari 2012

Award

Jag har fått en award, minsann! Från finaste hönsmamman :) Hennes blogg försöker jag läsa så ofta jag hinner och hon skriver fantastiskt härligt om sin härliga hönsgård. På landet har man höns Rekommenderas varmt!

Här är då min award..

Får man den, och vill vara med, ska man kopiera bilden och länka till den man fått den av. Vidare tipsa, och länka till fem bloggar man vill sprida vidare.

Så här kommer mina fem bloggtips, och det var minsann inte lätt att välja bara fem, men kolla gärna till höger för där finns fler bloggar jag gillar :) Jag har iaf försökt välja bloggar med lite olika innehåll här.

En mysig vardagsblogg som man bara inte kan låta bli att tycka om. Inte bara för att bloggerskan är en ovanligt go tjej, utan för att bloggen är så hemtrevlig och fin. Mia gillar fotografering, och det märks i bloggen som ofta innehåller vackra foton. Hon är duktig på heminredning och pysslar gärna med lite små förändringar och större renoveringar med fina resultat som är kul att följa.

Den här bloggen handlar om just det som står i bloggens namn. Den är mycket välskriven och man får en fin uppfattning om hur det kan vara i en familj som inte lever ett helt vanligt ”Svenssonsliv” utan måste anpassa allt efter diagnoserna, precis som vi i vår familj. Våra barn har mycket gemensamt trots att dom är väldigt olika. Dom har båda autism men behöver olika anpassning. En intressant och lärorik blogg som även innehåller lite andra vardagliga äventyr.

En nyfunnen blogg från en inte lika nyfunnen vän. Så jag har inte hunnit bekanta mig med bloggen så länge, men blir inspirerad av denna duktiga tjej som har gått ner mycket i vikt. Bloggen handlar dels om hennes viktresa och dels om hälsa, vikt, mat och motion.

Ännu en fin vardagsblogg med mycket värme och humor. Här är en fantastisk kvinna och vän till mig som bryr sig om alla runt sig så mycket att hon ibland glömmer sig själv. En mycket omtänksam och fin människa med en blogg som är rolig att läsa. Hon har haft fosterbarn hos sig och vet mycket väl vad det innebär att ha ett barn med npf i familjen.

En mycket känslosam blogg om en helt fantastisk kille och hans fina familj. Skalman börjar bli stora grabben och har haft det tufft många gånger. En blogg med mycket kärlek, en del oro och massor med glädje. En mycket fin blogg om en mycket fin Skalman.


Det passade ju bra att sticka emellan med en award nu när det blir lite si och så med bloggandet ett tag framöver. Fortsätt nu att må så gott så lovar jag att ha lite att berätta om ett par veckor eller så. Kanske kommer nån liten hälsning innan dess, förresten :)

♥ Kram ♥

7 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Tack sötaste Nina, klart jag tar emot den.. Länkningar och blogginlägg om awarden kommer senare idag..

Hoppas allt är bra med er..

Kram Mia

christina sa...

Åh, vad kul! tycker Skalmans mormor.

mariellejohnsson sa...

Ja Nina du är verkligen värd en award. Du skriver så himlans bra och berättar om ert liv på ett så fantastiskt sätt.
Många kramar!

jeannette sa...

Ja håller med det är du värd ;) kramar och ha en bra fortsatt vecka

Bellan sa...

Jättekul att du fått en award!! Den är du helt klart värd <3
Tack gulliga du för att du gav mig en också ♥ Ska försöka hinna ta tag i den i dagens inlägg.

Många kramar till dig, vännen och ha det allra skönast ♥
//Bellan

Skalmans mamma sa...

Tack så jättemycket fina du!!
Kram M

Amonazon sa...

Tackar så mycket vännen, jag tar stolt emot min award och ska försöka skicka den vidare, hade velat skicka en till dig, men det går ju inte ;-).
Har varit lite mycket, så jag har inte hunnit kika på det förrän nu.