söndag 21 augusti 2016

Halvfart

Sune är lite dämpad och magen har inte kommit igång än, men vi får ju ge det ett par dagar. Eftersom tarmen tömdes, så funkar det väl inte som vanligt sådär på direkten. Vi skulle höra av oss till kliniken igen om det strulade så ringa kan vi alltid om vi märker nåt. Han bör ju vilja dricka lite vatten snart… Även om han inte behöver dricka lika mycket när han äter blötmat.


Röjandet på kontoret kom av sig lite, eftersom vi inte hade något vettigt alternativ till vart jag ska göra av alla grejor. Men igår hann vi diskutera en del igen, och kom fram till ännu en lösning och lite förändringar. Vi får ta lite i taget och känna efter längs vägen, för det är omöjligt att ha hela planen färdig från början.

Ikväll kan vi nog flytta en hylla och sen har jag någonstans att göra av det som måste ut från kontoret. Efter det har vi lite idéer för hur kontoret ska kunna förvandlas till assistans-sovrum utan att vi oroar Sandra i onödan. Det är ett pusslande mest hela tiden.

Igår började vi märka av tröttheten på Sandra, och det var ju väntat efter veckan som varit med nya bekantskaper och längtan efter assistenterna. Men hon blir inte lika påverkad nu, när vi har tagit bort andra stressfaktorer ur hennes liv. Oförstående förståsigpåare som vägrat lyssna på vilka anpassningar hon måste ha för att minska stressen. Så vi tror att hon snart är på banan igen, och vi håller helgen lugn för henne.

Under kommande vecka ska vi försöka få till lite ledigt för Göran och mig. Ja, inte samtidigt, förstås, men ledigt bara. Vi behöver det båda två efter sommaren med dygnetruntpass, för sen börjar förändringarna med både det ena och det andra. Då blir det lite svårare att vara ledig igen på ett tag. Vi får väl se vad som ska göras, och när. En dag i taget.

En varsin ledighet har vi planerat in den närmaste tiden iallafall, och vi försöker prioritera oss själva, och lite batteriladdning när det fungerar. För att orka.

Det var allt för nu. Må så gott.

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Kramar till er alla och en nospuss till Sune! ♥

//Bellan