onsdag 20 oktober 2010

Hit & dit, fram & tebax

När Sandra hade kommit iväg i måndags så packade vi ut oss i husbilen och drog iväg mot Ullared, minsann! Där har vi inte varit sen Sandra var liten så vi är väl inga ”Ullaredsfantaster” precis, men hade en del saker på listan.

Några Ullaredsfantaster kommer vi nog inte att bli framöver heller, men fick köpt det vi hade på listan, och billigt var det ju, det mesta. Vi hittade en vinterjacka, skidbyxor och två morgonrockar till Sandra, vilket var det som var viktigast. Sen blev det lite andra smågrejor också.

När vi var klara tänkte vi ta in på en camping, men det regnade och klockan var inte så mycket så vi körde raka spåret till Helsingör för övernattning på campingen där istället. Men när vi kom dit så var den full! Otroligt! Mitt i oktober och inte en enda ledig plats på hela campingen. Vi ställde oss lite vid sidan av så vi kunde sova iaf.

På morgonen åkte vi till en fin plats med havsutsikt och käkade frukost. Eller… utsikt och utsikt…


Det var där iaf, havet, fast vi inte såg det precis :) Faktum var att det regnade mest hela tiden, så nåt strosande i det mysiga Helsingör blev det ju inte, men ett foto hann jag ta mellan skurarna. Det är inte blå himmel och sol ni ser, utan regngrå himmel och vattendroppe på linsen...


Vi shoppade lite dricka, som man ju gör när man är i Danmark, och åkte sen hemåt. Hela vägen blev det fast vi först hade planerat en övernattning. Det är trots allt rätt skönt att komma hem med, och vakna hemma sista dagen innan Sandra kommer hem.

Men vi hann med en snabbis på Ikea också, på vägen. Det var lite smågrejor vi skulle ha där, skönt att få det avklarat när vi ändå åkte förbi.

Sen hem å packa ur husbilen och kolla posten och kolla fb! ;) och duscha och käka och PUST ner i tv-soffan. Fast Göran var bra trött efter sisådär 120 mil på två dagar, så han somnade före tv-soffan.

Nån mat orkade vi inte handla igår, så idag måste det handlas mjölk, och mathandlingen får vi ta imorrn, när Sandra är i skolan. En prommis blir det säkert idag, om det inte tänker regna.

Ha det kanon, ni som fortfarande kikar in här då och då.
Kram!

7 kommentarer:

Lenaeff sa...

Godmorgon Nina!
Är du så där morgonpigg av fri vilja eller är det av nöden tvunget? ;-)
Ni verkar ha haft det trevligt, trots regnet. Vad lustigt att det var fullt på campingen i oktober. Det kunde man väl aldrig tro.
Vi får hoppas att Sandra blir nöjd med det hon får nu då! Stackars mannen som somnade i soffan :-)
Håller tummarna för ett vackert väder
Kram Lena

Anonym sa...

Då fick ni mycket gjort på kort tid. O jösses så trött man är efter det. TUR man inte håller på så jämt. O glad att ni hade det härligt trots regn, fullbelagd camping o Ullared <3 KRAM Mona

Patricia sa...

Ja jösses, det var ingen dålig resa...men med dåligt väder kan man ju lika gärna köra bil .. =)
Och skönt få vakna hemma i lugn och ro.

Kul att ni hittade vad ni sökte på Ullared, jag har inte varit där sen 1988...och har inte haft någon längtan dit efter det ... =)

Ha en skön onsdag och hoppas Sandra är en soltråle när hon kommer hem!

Kram Patricia

Pernilla sa...

Läskigt. I måndags då jag såg Ullared på kanal 5 så tänkte jag att "dit är det säkert omöjligt för er att åka. Men ska fråga om ni varit där" Tusan vad läskigt :)

Maritha sa...

Säkert skönt att komma hem från regnvädret och packa upp allt och sova i egna sängen!

Kram Maritha

Annika N sa...

Oj, vad mycket ni hann med du och Göran. Vilken osis att det regnade, det är annars mysigt att strosa i Helsingör.

Ha det gott !!! Kram Annika

Bellan sa...

Vad mycket ni har hunnit med! Förstår att ni var trötta. Skönt att ni kan vila medans Sandra är i skolan.
Tack för dina kommentarer på min blogg. De uppskattas mycket och tack för fina tips ang. skolan. Ska stångas lite nu framöver...

Ha det gott! Kramis från Bellan!